לפני שבוע קנינו מילד שחיפש למי למכור תוכי קוקטייל... הוא הסתובב עם כלוב גדול ותוכי יפהפה, וביקש למכור ב 200 ₪...
התלהבנו וקפצנו על המציאה.. כבר גידלנו תוכי גרינצ'יק והיינו מאוד קשורים אליו...
אלא שכעת- כשבוע לאחר כניסתו לביתנו אנחנו מבינים שהוא זקוק לרופא באופן דחוף ..
אך לא מתאים לי הוצאה כספית כזו בשביל תוכי שאנחנו אפילו לא קשורים אליו עדיין... אכפת לי .. אבל בכסף הזה אוכל לקנות תוכי חדש... בריא וכו'...
בפרט שכעת- לאחר ברור נוסף אני מגלה שלא מי יודע מה התיחסו אליו... הוא היה אצלם די ציפור בכלוב מאשר תוכי ידידותי וכו'-
צר לי עליו... הייתי שמחה לעזור לו ולהשקיע בו אך לא כספית...
יש למי מכם רעיון מה אוכל לעשות כן -כדי לתת לו טיפול הולם???
התנהגותו : חולשה- לא מחזיק את האצבע שלנו יציב , ובכלל לא מתעניין בכל המקלות והמשחקים ששמנו לו על מנת שיהיה לו תעסוקה..., לא נוגע בכלל בפירות/ ירקות צעצועים וכד', ירידה באכילה, עיניים דומעות מידי פעם, רעידות, מרחיק מעליו אותנו וחפצים אחרים שאנו מגישים אליו- על ידי סוג של צעקה בלחש... ומנסה לנשוך- אך נשיכותיו חלשות מידי... עומד המון זמן על אותו מקום..
כשמניחים אותו על הריצפה מנסה לחפש מקום גבוה כדי לעלות עליו...
התלהבנו וקפצנו על המציאה.. כבר גידלנו תוכי גרינצ'יק והיינו מאוד קשורים אליו...
אלא שכעת- כשבוע לאחר כניסתו לביתנו אנחנו מבינים שהוא זקוק לרופא באופן דחוף ..
אך לא מתאים לי הוצאה כספית כזו בשביל תוכי שאנחנו אפילו לא קשורים אליו עדיין... אכפת לי .. אבל בכסף הזה אוכל לקנות תוכי חדש... בריא וכו'...
בפרט שכעת- לאחר ברור נוסף אני מגלה שלא מי יודע מה התיחסו אליו... הוא היה אצלם די ציפור בכלוב מאשר תוכי ידידותי וכו'-
צר לי עליו... הייתי שמחה לעזור לו ולהשקיע בו אך לא כספית...
יש למי מכם רעיון מה אוכל לעשות כן -כדי לתת לו טיפול הולם???
התנהגותו : חולשה- לא מחזיק את האצבע שלנו יציב , ובכלל לא מתעניין בכל המקלות והמשחקים ששמנו לו על מנת שיהיה לו תעסוקה..., לא נוגע בכלל בפירות/ ירקות צעצועים וכד', ירידה באכילה, עיניים דומעות מידי פעם, רעידות, מרחיק מעליו אותנו וחפצים אחרים שאנו מגישים אליו- על ידי סוג של צעקה בלחש... ומנסה לנשוך- אך נשיכותיו חלשות מידי... עומד המון זמן על אותו מקום..
כשמניחים אותו על הריצפה מנסה לחפש מקום גבוה כדי לעלות עליו...