שבוע טוב לכולם, סימבה גודל, קצת באיטיות לטעמי אבל אולי כי זה ארה.
תוכים קטנים יותר כבר בגיל 40 יום לערך מאוד עצמאים אבל אולי אצל ארות יש תהליך יותר איטי.
אני מוציאה אותו לכלוב על משחקים (תחתית הכלוב והוא מנסה לטפס בעדינות ומצליח.
לגבי המשקל שלו - הוא עולה מאוד לאט, משהו כמו 5 גרם טיפה יותר.
היה לו יום שנשאר אותו משקל לערך אבל הוא אוכל 4 פעמים היום (30 cc מתוכם כמובן עדין פולט חצי cc).
הוא גודל, מתחיל לנבוח אקרא לזה חחח כי זה לא צווחה של ארה עדיין. מטפס משתולל אוכל כופתיה וגזר למשל אבל בתור משחק יותר.
עדיין ריקון זפק 5-6 שעות.
כבר לא מתרגשת מהקאות ואכילה כי אני רואה התפתחות.
בלילה הוא באומנת על 33 וביום הוא בכלוב. כי חם בחדר ואני רוצה שיתחיל להתעניין בעליה על עצים ומשחקים.
שאלה: האם אפשר לעבור ל-3 פעמים אכילה? כי, לפעמים ב-1 בלילה אני נותנת לו מנה בגלל השעות?
הוא לא מסוגל להכיל יותר מ-3 מזרקים, הוא יוכל בעצם אבל יקיא יותר.
מערכת העיכול שלו לא רגילה לדעתי ומקווה שיגדל זה לא יפריע לו באכילה רגילה.
ועוד שאלה: בשבוע הבא הגוזלים (שלישיה) יהיו בני שבועיים וקצת ואני רוצה להעביר אותם עוד מעט לאומנת, ניתן יהיה לשים את סימבה בכלוב בחדר לא ממוזג, כי הוא כמעט מנוצה כליל?
תוכים קטנים יותר כבר בגיל 40 יום לערך מאוד עצמאים אבל אולי אצל ארות יש תהליך יותר איטי.
אני מוציאה אותו לכלוב על משחקים (תחתית הכלוב והוא מנסה לטפס בעדינות ומצליח.
לגבי המשקל שלו - הוא עולה מאוד לאט, משהו כמו 5 גרם טיפה יותר.
היה לו יום שנשאר אותו משקל לערך אבל הוא אוכל 4 פעמים היום (30 cc מתוכם כמובן עדין פולט חצי cc).
הוא גודל, מתחיל לנבוח אקרא לזה חחח כי זה לא צווחה של ארה עדיין. מטפס משתולל אוכל כופתיה וגזר למשל אבל בתור משחק יותר.
עדיין ריקון זפק 5-6 שעות.
כבר לא מתרגשת מהקאות ואכילה כי אני רואה התפתחות.
בלילה הוא באומנת על 33 וביום הוא בכלוב. כי חם בחדר ואני רוצה שיתחיל להתעניין בעליה על עצים ומשחקים.
שאלה: האם אפשר לעבור ל-3 פעמים אכילה? כי, לפעמים ב-1 בלילה אני נותנת לו מנה בגלל השעות?
הוא לא מסוגל להכיל יותר מ-3 מזרקים, הוא יוכל בעצם אבל יקיא יותר.
מערכת העיכול שלו לא רגילה לדעתי ומקווה שיגדל זה לא יפריע לו באכילה רגילה.
ועוד שאלה: בשבוע הבא הגוזלים (שלישיה) יהיו בני שבועיים וקצת ואני רוצה להעביר אותם עוד מעט לאומנת, ניתן יהיה לשים את סימבה בכלוב בחדר לא ממוזג, כי הוא כמעט מנוצה כליל?