הי צבי, התערובת הזו מכילה את כל מה שאמרת שחיוני לתוכים.
דבר שני: לקחתי את התוכון שלי לוטרינרית אבל היא לא הייתה. אחות שקצת מבינה בציפורים אמרה שלפי דעתה התוכון שלי בסדר גמור ורואים שאני מטפלת בו טוב ודואגת לו והם גם אמרו לי לגבי הנוצות. כשהם אמרו לוטרינר שכן הגיע על הפליטה שהייתה לו היא אמר לי להביא אותו שוב. הוא בדק אותו ואמרתי לו שהפליטה זו פעם ראשונה שהוא פולט. ואמר לי לא לתת לו אוכל רק מים ולהתקשר אליו. התוכון שלי לא פלט כל הלילה והוא עדיין רגוע. השאלות שלי: האם עשיתי בסדר ש"טרטרתי" את התוכון שלי פעמיים לוטרינר ושאלה שנייה: התוכון שלי נשך אותי נשיכות חזקות בפעם השנייה שלקחתי אותו לוטרינר. הוא היה לא רגוע, עצבני ורק כשלקחתי אותו בחזרה הביתה, הוא נרגע. מה זה אומר?
הי צבי, עוד שאלה : השארתי את הדלת של הכלוב פתוחה. התוכון שלי אמנם עומד בפתח אבל עדיין לא יוצא ממנו וכשאני מנסה להוציא אותו מהכלוב, הוא משמיע קולות. הוא לא ממש נושך, אך ניכר עליו שהוא קצת מפחד. איך אפשר לגרום לי לתת בי עוד קצת אימון כדי שאוכל להוציא אותו בלי בעיות. אני לא רוצה לעשות משהו שיפחיד אותו או שהוא ירתע ממני, כי סך הכל, הוא כן מביע אימון בי
אשמח אם תפרטי את כל מרכיבים שיש בשק הזה (תעתיקי מהכתוב על המוצר).
עשית נכון שפנית לווטרינר.
זה טבעי שתוכי נושך כשמוציאים אותו מאזור הנוחות שלו.
את צודקת שלא לעשות משהו שיפחיד את התוכי. אסור להכריח אותו לעשות דברים כנגד רצונו, עליך להתאזר בסבלנות ולאפשר לו להתרגל לצאת מהכלוב.
אם נוח לו בכלוב, תאפשרי לו להיום שם.
12-30-2021, 09:50 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-30-2021, 10:14 AM על ידי צבי דגן.)
הי צבי, אני שמחה לבשר שהשארתי את הדלת של הכלוב פתוחה, והתוכון בסופו של דבר יצא מהכלוב בעצמו. וגם התקשרו אליי מהבית חולים אחרי שבאמת התוכון שלי לא פלט ואמרו לי להמשיך לתת לו אוכל . נתתי לו היום רק את התערובת ומחר אני אחזור לתת לו ירקות. האם זה נכון? אני רק מחכה לווטרינרית שהיא באמת מבינה כדי שתוכל לי בן כמה הוא.
12-30-2021, 11:45 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-30-2021, 12:40 PM על ידי צבי דגן.)
הי צבי, אני לא יודעת את השם של הווטרינרית, אבל השם של הווטרינר שבדק אותו הוא: אילן זבירין. ואני כמובן אקנה לו את כל מה שצריך. אני שולחת לך סרטון של משהו שהתוכון שלי עשה.
מה זה אומר?
אני אשלח לך במסנגר את הסרטונים כי פה זה לא נותן
זו הנוצה הראשונה שהתוכון שלי משיר, האם זה נורמלי?