זה מניסיונו של תומר
נתחיל בזאת שצריך להשתמש בכופתיות איכותיות.
ישנן כמה סוגי כופתיות בשוק אבל מניסיוני לא כולן מתאימות.
את הכופתיות של קייטי לא ניתן להשיג תמיד ואם כן אז אז רק בשקים של 18 קילו שעלותם גבוהה.
בן אדם שמגדל תוכי אחד יזרוק את הרוב לזבל בגלל שהתוקף יפוג.
יש גם את הכופתיות של נוטריבירד P15. גם אותן ניסיתי הבעיה שהן גדולות מידי לתוכים בגודל בינוני (וגם - יותר) והתוכי יזרוק את הכל לרצפה.
כדאי להשתמש ב-G14 כי הן יותר קטנות. אבל החיסרון שלהן הוא שאין בהן את כל המרכיבים התזונתיים כמו: אחוזי שומן, חלבון וזרחן.
עד שמצאתי את הפתרון - כופתיות של טרופיקן תוצרה האגן מקנדה.
המזון מכיל תערובת של דגנים, זרעים, אגוזים, פירות וירקות, המועשרת בוויטמינים ומינרלים.
כופתיות טרופיקן מגיעות בגדלים שונים, בהתאם לסוג התוכי, מתאימות גם לגוזלים וגם לתוכים בוגרים.
כשהגודל מתאים כלום לא נזרק לרצפה הריח שלהן טוב מאוד. השתכנעתי לקנות אותן אחרי שקראתי את המדבקה בעברית, (כשתקראי תביני) יש שם את כל מה שהתוכי צריך.
חשוב לציין שאת כל סוגי הכופתיות שניסיתי נאלצתי להרגיל את התוכי לאכול אותם.
אבל כששמתי את הטרופיקן מיד התוכי התחילה לאכול, לא הייתי צריך להרגיל.
אז בקיצור הפתרון שלי היה כופתיות טרופיקן של האגן, להשתמש בשקית הקטנה ביותר ולשים לב לתאריך התפוגה שיהיה לפחות שלושה חודשים קדימה.
לשקית יש גם אופציות של אטימה.
נתחיל בזאת שצריך להשתמש בכופתיות איכותיות.
ישנן כמה סוגי כופתיות בשוק אבל מניסיוני לא כולן מתאימות.
את הכופתיות של קייטי לא ניתן להשיג תמיד ואם כן אז אז רק בשקים של 18 קילו שעלותם גבוהה.
בן אדם שמגדל תוכי אחד יזרוק את הרוב לזבל בגלל שהתוקף יפוג.
יש גם את הכופתיות של נוטריבירד P15. גם אותן ניסיתי הבעיה שהן גדולות מידי לתוכים בגודל בינוני (וגם - יותר) והתוכי יזרוק את הכל לרצפה.
כדאי להשתמש ב-G14 כי הן יותר קטנות. אבל החיסרון שלהן הוא שאין בהן את כל המרכיבים התזונתיים כמו: אחוזי שומן, חלבון וזרחן.
עד שמצאתי את הפתרון - כופתיות של טרופיקן תוצרה האגן מקנדה.
המזון מכיל תערובת של דגנים, זרעים, אגוזים, פירות וירקות, המועשרת בוויטמינים ומינרלים.
כופתיות טרופיקן מגיעות בגדלים שונים, בהתאם לסוג התוכי, מתאימות גם לגוזלים וגם לתוכים בוגרים.
כשהגודל מתאים כלום לא נזרק לרצפה הריח שלהן טוב מאוד. השתכנעתי לקנות אותן אחרי שקראתי את המדבקה בעברית, (כשתקראי תביני) יש שם את כל מה שהתוכי צריך.
חשוב לציין שאת כל סוגי הכופתיות שניסיתי נאלצתי להרגיל את התוכי לאכול אותם.
אבל כששמתי את הטרופיקן מיד התוכי התחילה לאכול, לא הייתי צריך להרגיל.
אז בקיצור הפתרון שלי היה כופתיות טרופיקן של האגן, להשתמש בשקית הקטנה ביותר ולשים לב לתאריך התפוגה שיהיה לפחות שלושה חודשים קדימה.
לשקית יש גם אופציות של אטימה.