05-19-2022, 05:50 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-19-2022, 05:59 PM על ידי אורלי רבינו.)
הי רוני, הייתה לי קוקטייל ובאמת התחברתי אליה, והייתה לי גם גריןצ'קית וגם אליה התחברתי, אך משהו בתוכון הזה, היה כל כך מיוחד. שאני פשוט מרגישה יותר חיבור אליו. אמרתי שהתיישבתי עליו כי כשקמתי מהמיטה אחרי שלא ראיתי אותו גיליתי שהוא מתחתי רק הסברתי שזה היה מוזר כי בדקתי טוב טוב שאני לא מתיישבת עליו וחיפשתי אותו ולא מצאתי ורק כשקמתי גיליתי אותו מתחתי. אז יכול להיות שהוא אכל משהו, קיבל מכה כי האדם שלו היה מוטה צידה אבל אני באמת לא יודעת. אני רק יודעת שטוב לו והוא שומר עליי מלמעלה ואני עדיין מאמינה שהוא פשוט בא לתקן משהו וכשהוא סיים את התיקון, אז אבא בשמיים לקח אותו.
עוד דבר. חש לי חנות חיות שאני סומכת על המוכרים שם כי קניתי מהם הרסה דברים וכולם היו טובעם לתוכון שלי נשמתו בגן עדן. אז אני עדיין מעדיפה תוכון
זה גם נותן לי הרגשה טובה לדבר עם התוכון. אני חושבת שאני אוכל למצוא בתוכון דברים מהקוקטילית שהייתה לי . אבל בקוקטיילית אני לא אמצא משהו מהתוכון שלי.
עוד דבר. חש לי חנות חיות שאני סומכת על המוכרים שם כי קניתי מהם הרסה דברים וכולם היו טובעם לתוכון שלי נשמתו בגן עדן. אז אני עדיין מעדיפה תוכון
זה גם נותן לי הרגשה טובה לדבר עם התוכון. אני חושבת שאני אוכל למצוא בתוכון דברים מהקוקטילית שהייתה לי . אבל בקוקטיילית אני לא אמצא משהו מהתוכון שלי.