שלום צבי.
סוף סוף קניתי אקווריום משהו כמו 50 לי' ויותר זכוכית, ניקיתי אותו, והמחיר פישש מציאה! 50 שקל בשדה עוזיהו.
יש שם גם מקום לפילטר כמו האקווריום של המוכרים בחנויות.
שמתי בפנים מים (בלי מסנן כלור) ושמתי את הדגים, שני סייפנים, ו 4 גמזבוזיות כשאחת עומדת להשריץ, אז בודדתי אותה בצד עד להשרצה או למוות.
היה באקווריום חלזונות, אז השארתי אותם.
מילאתי מים משהו כמו שליש האקווריום בערך 15 ליטר, ושמתי את הדגים
ועכשיו, יש לי מספר שאלות
א. מה זה סייקל ואיך אני עושה את זה
ב. אין לי מסנן כלור, מה אני צריך לעשות עם הוספת המים?!
ג. כמה דגים אפשר להשים באקווריום כזה
ד. הלכתי לחוף הדיגים, והיה שםהרבה דגים, א]שר להשים אותם באקווריום הנוכחי, במים מתוקים?!
ה. יש שם מקום לפילטר, כמו החלק האחרון של האקווריום הוא פילטר, יש שם מסנן, איך אני עושה שהוא יעבוד?
בפנים, היה הרבה עיגולים לבנים כאלה, אבל כמובן הוא לא שואב את המים כי אין שם פילטר, אז מה צריך לעשות בשביל שהוא ישאב?
ו. המים עכורים, איך אפשר שיהיו רגילים?!
תודה רבה.
אם אני יזכר בעוד שאלות, אני יוסיף.
סוף סוף קניתי אקווריום משהו כמו 50 לי' ויותר זכוכית, ניקיתי אותו, והמחיר פישש מציאה! 50 שקל בשדה עוזיהו.
יש שם גם מקום לפילטר כמו האקווריום של המוכרים בחנויות.
שמתי בפנים מים (בלי מסנן כלור) ושמתי את הדגים, שני סייפנים, ו 4 גמזבוזיות כשאחת עומדת להשריץ, אז בודדתי אותה בצד עד להשרצה או למוות.
היה באקווריום חלזונות, אז השארתי אותם.
מילאתי מים משהו כמו שליש האקווריום בערך 15 ליטר, ושמתי את הדגים
ועכשיו, יש לי מספר שאלות
א. מה זה סייקל ואיך אני עושה את זה
ב. אין לי מסנן כלור, מה אני צריך לעשות עם הוספת המים?!
ג. כמה דגים אפשר להשים באקווריום כזה
ד. הלכתי לחוף הדיגים, והיה שםהרבה דגים, א]שר להשים אותם באקווריום הנוכחי, במים מתוקים?!
ה. יש שם מקום לפילטר, כמו החלק האחרון של האקווריום הוא פילטר, יש שם מסנן, איך אני עושה שהוא יעבוד?
בפנים, היה הרבה עיגולים לבנים כאלה, אבל כמובן הוא לא שואב את המים כי אין שם פילטר, אז מה צריך לעשות בשביל שהוא ישאב?
ו. המים עכורים, איך אפשר שיהיו רגילים?!
תודה רבה.
אם אני יזכר בעוד שאלות, אני יוסיף.
העזרה שלי- מהניסיון שלי.
אני לא אחראי על שום נזק שיקרה בעקבות זה!