- כתבת לי שאסור לקחת אותו בכוח הבעיה שהוא לא נותן לי להוציא אותו מהכלוב בכלל אז אני לוקח בכוח.
- הוא תמיד עף בכל החדר ומסמן לי שהוא רוצה לצאת לכלוב שלו. כתבת לי שצריך להציע לו משחקים שהוא ייהנה ולא יסבול וירצה לברוח אז הצעתי לו סולם והוא מפחד מזה ובורח כל מה שאני מציע לו הוא מפחד מזה ובורח.
- כתבת באחד האשכולות שלא טוב לתת לתוכי להיות על הכתף או על הראש כי הוא ירגיש שהוא יותר ממני כמו מלהקות שמי שבמקל יותר גבוה אז המעמד שלו יותר, הקטע שהוא הרבה עולה לי על הכתף ועל הראש אז אני מנסה לקחת אותו והוא בורח.
- הוא לא ממש מבין את הקטע עם הקליקר כי אני התחלתי איתו לפני ארבעה ימים שאני אומר לו בוא והגעתי איתו לאותה נקודה, אשמח לקבל ממך עצות למה לא הולך לי והוא הרבה מנסה לברוח ממני. אך יש לציין שהוא גם לפעמים נותן לי ללטף אותו הרבה ואפילו ישן לי על היד פעם אחת.
- אני חושב לגזור לו את הכנפיים כדי שהוא לא יברח ממני וככה אני אוכל לשחק איתו נורמאלי שהוא יהנה.
אני קראתי אשכולות פה על זה אבל אין לי הרבה אופציות. כי זה או שהוא יהיה פראי ולא האכלת יד.
או שהוא יהיה האכלת יד פשוט גזור.
ואני הזמנתי מאלי אקספרס רתמה לתוכי רק שזה לא הגיע עדיין אז עד שיגדלו לו הכנפיים זה כבר יגיע והוא כבר יבטח בי ואני אוכל לשים לו את הרתמה. ויהיו לו גם כנפיים.
ותודה שאתה תמיד עוזר כשצריך!