01-03-2022, 02:31 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-03-2022, 02:33 AM על ידי אורלי רבינו.)
הי צבי, מה יכולה להיות הסיבה שהתוכון שלי משמיע לפעמים קולות תוך כדי זה שהוא ישן. לפעמים הוא משמיע קולות שעוברת מכונית בעיקר אמבולנס ולפעמים הוא משמיע קולות עד כדי צרחות. ברצוני לציין שיש פעמים שהוא משמיע קולות רמים כשאני והבן זוג שלי מתנים אהבה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? והאם יש מקום לדאגה? שמתי לב גם שפלפל ירוק בהיר וגזר התוכון שלי לא ממש אוהב. מותר לתת לו את הפלפל ובכלל את הירקות ביחד עם האוכל כי זה מה שאני עושה או עדיף בכלי נפרד.? תודה על כל התשובות.
עוד שאלה: שמתי לב שכשהתוכון היה על הכתף שלי והידיד שהביא לי אותו ושהוא היה זה שגזר לו את כנפי התעופה ניסה לגעת בו התוכון שלי נשך אותו וכשהוא ראה את הבן זוג שלי הוא לא עשה לו כלוב. מה לדעתך זה אומר? האם הוא רואה בי ובבן זוג שלי כאנשים שיגנו עליו ואת הידיד בתור מי שעשה לו רע?
עוד שאלה: שמתי לב שכשהתוכון היה על הכתף שלי והידיד שהביא לי אותו ושהוא היה זה שגזר לו את כנפי התעופה ניסה לגעת בו התוכון שלי נשך אותו וכשהוא ראה את הבן זוג שלי הוא לא עשה לו כלוב. מה לדעתך זה אומר? האם הוא רואה בי ובבן זוג שלי כאנשים שיגנו עליו ואת הידיד בתור מי שעשה לו רע?