12-21-2021, 07:55 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-21-2021, 07:59 AM על ידי אורלי רבינו.)
הי צבי, לגבי שאלתך הראשונה. ידיד שלי עשה את זה, לא מתוך כוונה רעה. הוא פשוט זוכר את מה שקרה עם התוכים האחרים שלא גזרו להם והם פשוט ברחו. אבל התיכון שלי עדיין מתעופף. הוא מצליח לעוף. לגבי העניין של התוכון החולה, קראתי את מה שכתבת, אבל התוכון שלי לא מראה שום סימן ממה שהוזכר. אבל כמובן, אני אמשיך לעקוב אחריו. לגבי התזונה, אני אתחיל לתת לו קצת ירקות. נראה אם הוא יאכל וכמו שאמרתי אני אקנה לו בהדרגה את שאר הדברים. אם אין לי משקל. יש עוד דרך לדעת את משקל התוכון שלי. תודה על כל היעוצים. זה באמת עוזר לי.
שאלה קצת מוזרה: האם תוכון או בכלל תוכים, יכולים להראות חיבה ע"י השמעת קולות? כלומר, כל פעם שהייתי חוזרת מהעבודה, התוכון היה משמיע קולות וכשהייתי מוציאה אותו אז הוא כאילו היה מברך אותי ונותן לי נשיקות עם המקור שלו. יכול להיות דבר כזה. ותוכון או כל תוכי אחר שנושך עם המקור פעם חזק ופעם חלש מעיד על משהו? תודה על התשובות וסליחה על כל השאלות. פשוט חשוב לי לטפל בתוכון שלי ולתת לו את הטיפות הטוב ביותר
שאלה קצת מוזרה: האם תוכון או בכלל תוכים, יכולים להראות חיבה ע"י השמעת קולות? כלומר, כל פעם שהייתי חוזרת מהעבודה, התוכון היה משמיע קולות וכשהייתי מוציאה אותו אז הוא כאילו היה מברך אותי ונותן לי נשיקות עם המקור שלו. יכול להיות דבר כזה. ותוכון או כל תוכי אחר שנושך עם המקור פעם חזק ופעם חלש מעיד על משהו? תודה על התשובות וסליחה על כל השאלות. פשוט חשוב לי לטפל בתוכון שלי ולתת לו את הטיפות הטוב ביותר