08-09-2021, 05:50 AM
לפניך טבלת לוח זמנים להאכלת יד עבור גוזל של קוקטייל - זה, פחות או - יותר המדד כללי.
אבל, שוב אני מדגיש לך שהמדד עבור כל גוזל של כל תוכי הוא - הזפק.
![[Image: dhMcfZ8.jpg]](https://i.imgur.com/dhMcfZ8.jpg)
וכאן תראה את את מידת הסמיכות של הדייסה (היחס בין האבקה לבין המים) לפי גיל הגוזל (מתייחס לפורמולה של נוטריבירד A21)
![[Image: 7FTVGI6.jpg]](https://i.imgur.com/7FTVGI6.jpg)
אבל, שוב אני מדגיש לך שהמדד עבור כל גוזל של כל תוכי הוא - הזפק.
![[Image: dhMcfZ8.jpg]](https://i.imgur.com/dhMcfZ8.jpg)
וכאן תראה את את מידת הסמיכות של הדייסה (היחס בין האבקה לבין המים) לפי גיל הגוזל (מתייחס לפורמולה של נוטריבירד A21)
![[Image: 7FTVGI6.jpg]](https://i.imgur.com/7FTVGI6.jpg)
![[Image: YqNfO8b.jpg]](https://i.imgur.com/YqNfO8b.jpg)