05-16-2020, 09:37 PM
"במרקם של תחינה", זו ההגדרה הכי גרועה ששמעתי אי פעם.
כל אחד מכין את התחינה במרקם שונה ואוהב לאכול את התחינה בדלילות שונה.
החל בתחינה ששמים בפלפל שהיא דלילה מאוד ועד התחינה ש"מנגבים" בפיתה, שהיא יכולה להיות מאוד סמיכה.
בני כמה הגוזלים?
הדייסה צריכה להיות, פחות או יותר, כמו שכתוב בטבלה הזו
אתה שוקל את הגוזלים יום יום לפני ארוחת הבוקר?
בכמה הם עולים במשקל בכל יום?
כל אחד מכין את התחינה במרקם שונה ואוהב לאכול את התחינה בדלילות שונה.
החל בתחינה ששמים בפלפל שהיא דלילה מאוד ועד התחינה ש"מנגבים" בפיתה, שהיא יכולה להיות מאוד סמיכה.
בני כמה הגוזלים?
הדייסה צריכה להיות, פחות או יותר, כמו שכתוב בטבלה הזו
אתה שוקל את הגוזלים יום יום לפני ארוחת הבוקר?
בכמה הם עולים במשקל בכל יום?