ניסיתי לתת לתוכי שלי כופתיות ושמתי לב שהוא אוכל את זה רגיל והוא אוהב את זה
האם להמשיך לתת לו רק כופתיות או לתת לו גם תערובת זרעים ירקות ופירות או שלא צריך.
האם להמשיך לתת לו רק כופתיות או לתת לו גם תערובת זרעים ירקות ופירות או שלא צריך.
ניסיתי לתת לתוכי שלי כופתיות ושמתי לב שהוא אוכל את זה רגיל והוא אוהב את זה
למרות שהכופתיות מכילות כמעט את כל הצרכים התזונתיים של התוכי, אין להסתפק רק במזון תעשייתי.
אתה צריך להוסיף גם ירקות, זרעים יבשים (במיוחד דוחן מצבעים שונים), תערובת השרייה וביצה קשה או מזון ביצים. כמובן שצריך לתת אבן סידן ועדיף - סבידה. התזונה צריכה להיות מאוזנת
05-04-2023, 05:22 PM
אני מביא לו בבוקר תערובת ובערב כופתיות ושהוא מסיים לאכול מהכופתיות אני מביא לו שוב תערובת
(אם אני יערבב ביחד הוא יבחר פשוט לאכול את התערובת בגלל שהוא אוהב יותר מאשר הכופתיות)
05-04-2023, 05:26 PM
אתה צודק, אף אחד לא אמר לך שצריך לערבב.
מתי אתה נותן את הירקות? ביצה קשה? תערובת זרעים מושרים?
05-04-2023, 05:59 PM
תערובת זרעים לא ניסיתי ביצה ניסיתי אבל הוא לא אוכל ואת הירקות אני נותן כל בוקר ופירות כמה פעמיים בשבוע
(ירקות בעיקר מלפפון חסה ופירות אבטיח תפוח אגס)
05-04-2023, 06:03 PM
בינתיים תוריד את הפירות ובמקומן תיתן ביצה קשה - פעמיים בשבוע ותערובת זרעים מושרים - שלוש פעמים בשבוע.
איך אני מכין תערובת זרעים מושרים איזה זרעים ואיך להכין כמה זמן אשמח לפרטים!
וביצה קשה ניסיתי מלא פעמים והוא לא אוכל.
05-04-2023, 06:23 PM
קונים תערובת זרעים רגילה שמתאימה לתוכי שלך ומוסיפים זרעים מתוך הרשימה שלמטה (לא חייבים את כולם).
לוקחים כמות זרעים שמספיקה ליומיים ומשרים אותם במים למשך 24-48 שעות (את העודפים אפשר לשמור במקרר למשך כשבוע) ולתת לתוכי. במשך הזמן תלמד מהי הכמות שהתוכים שלך אוכלים. כמו כן, תעיין במאמר הזה: מדריך להכנת תערובת השריה
|
|