03-31-2021, 08:56 PM
כשהוצאתי את השממית הנקבה מהטרריום ושיחקתי איתה קצת, היא עלתה לי על הכתף ונפלה על הרצפה, היא לא מצליחה להזיז את הרגליים האחוריות ונראה כאילו יש לה בליטה בגב, מה לעשות?
03-31-2021, 08:56 PM
כשהוצאתי את השממית הנקבה מהטרריום ושיחקתי איתה קצת, היא עלתה לי על הכתף ונפלה על הרצפה, היא לא מצליחה להזיז את הרגליים האחוריות ונראה כאילו יש לה בליטה בגב, מה לעשות?
04-01-2021, 06:39 AM
שני דברים!
נשמע לפי התיאור שכדאי לגשת מהר לוטרינר, באיזה אזור אתה גר אולי אני יכול להמליץ באזורך ואם תוכל אחרי זה להעלות תמונה עדיף, אבל עדיף קודם וטרינר על תתעקב על תמונות. snakes.co.il | חיות אקזוטיות - לוח חיות מחמד מקצועי לתחום החיות האקזוטיות וחיות המחמד! כל מה שרצית לדעת על זוחלים, דו-חיים וחסרי חוליות כאן מפרגנים לתוכיפדיה
04-01-2021, 07:37 AM
אני בעוד כמה ימים נוסע לוטרינר של חיות אקזוטיות בתל אביב (ד"ר עדי גנץ), למיטב ידיעתי הוא מטפל גם בזוחלים, הוא בסדר?
זה הגב שלה, יכול להיות שזה בגלל ההיריון? אלה הרגליים האחוריות, הן נראות בסדר אבל הן בתנוחה הזאת מאתמול, היא לא מצליחה להזיז אותן. את הימנית היא קצת הצליחה היום (אתמול היא לא הצליחה בכלל).
04-01-2021, 08:50 AM
עדי גנץ בסדר גמור, לפי התיאור של הפגיעה אסור לחכות בכלל כמה ימים אלה לגשת לוטרינר בהקדם האפשרי!
snakes.co.il | חיות אקזוטיות - לוח חיות מחמד מקצועי לתחום החיות האקזוטיות וחיות המחמד! כל מה שרצית לדעת על זוחלים, דו-חיים וחסרי חוליות כאן מפרגנים לתוכיפדיה
04-01-2021, 08:58 AM
לצערי, אני לא אוכל ללכת בימים הקרובים חוץ מזה שעדי גנץ לא מקבל בלי תיאום פגישה מראש...
אבדוק מה אוכל לעשות.
04-01-2021, 09:49 AM
תתאם אתו היום ותסביר לו שהבנת שהמקרה דחוף (מקרה חירום).
|
|